Nieuws

Alkmaars Senioren Symfonie Orkest

Hét orkest voor 50-plussers

Greg speelt 50 jaar contrabas!

De contrabas, het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkers, is het fundament van een orkest. Het ASSO heeft twee ervaren contrabassisten in zijn gelederen en één van deze twee bassisten viert deze maand dat hij 50 jaar contrabas speelt!
Op 23 september 2024 hebben we dat in de pauze van onze repetitie gevierd. Van harte gefeliciteerd, Greg, met deze mijlpaal. Het orkest is blij met zo’n ervaren contrabassist en hoopt nog lang van zijn mooie, lage tonen te mogen genieten!

 

 

ASSO Summer School 2024

De in juni jl. gehouden ASSO Summer School 2024 was -mede dankzij een eenmalige financiële bijdrage van de gemeente Alkmaar- een groot succes!
Op drie maandagmiddagen in juni waren leden en vooral niet-leden van harte welkom om met het ASSO in ontspannen sfeer mee te spelen.
Daar was veel belangstelling voor. Het was lekker druk en er is hard gewerkt -onder de altijd enthousiaste en capabele leiding van Arno van Raaphorst-
aan muziek van Mendelssohn, Hongaarse melodieën en aan Schindlers List. De ASSO Summer School werd afgesloten op de 3e maandagmiddag met een
informeel ‘optreden’, waarbij ook enkele toehoorders aanwezig waren.
Kortom: de Summer School bleek te voorzien in een behoefte en het ASSO heeft een goede indruk gemaakt op de spelers van buiten.

 

AlkmaarPas

Onlangs is het ASSO partner geworden van de AlkmaarPas. Heeft u een AlkmaarPas met een tegoed, dan kunt u vanaf nu uw AlkmaarPas-tegoed ook besteden bij het ASSO, bijv. voor betaling van de ledencontributie, een donatie of toegangskaart voor ons concert. Meer weten? Neem contact met ons op.

 

 

Winterconcert 2024: noteer de datum!

Dit jaar wordt ons jaarlijks winter- of kerstconcert gehouden op zondag 15 december a.s., wederom in De Vrijheidskerk, Alkmaar. Aanvang: 15.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.